ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Μπαρτζώκας: «Οι σωστοί παίκτες τις κατάλληλες αποφάσεις»

Τους λόγους που βοήθησαν τον Πανιώνιο να ανατρέψει στο Αλεξάνδρειο το σε βάρος του σκορ και τελικά να φτάσει στην νίκη επί του Άρη εξήγησε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως όταν απαιτήθηκε οι παίκτες που έπρεπε πήραν τις σωστές αποφάσεις βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη νίκη και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.«Το πρώτο ημίχρονο είναι το χειρότερό μας χρονικό διάστημα που έχουμε παίξει φέτος. Δεν ανταποκριθήκαμε σε τίποτα από όσα είχαμε σχεδιάσει. Ο Άρης ήταν δεδομένο ότι θα έβγαζε ενθουσιασμό στο παρκέ, όπως κάνει στην έδρα του. Εμείς δεν παίξαμε άμυνα, κάναμε φάουλ σε κάθε επαφή και στην επίθεση κάναμε πράγματα εκτός συστημάτων και φιλοσοφίας μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το σκορ ήταν 27-10, είχαμε αποτελεσματικότητα, σταματήσαμε τις διεισδύσεις και είχαμε εύκολο ριμπάουντ, που μας έδωσε πόντους στο transition. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, βρήκαμε την έξτρα πάσα και κάναμε καλές επιλογές», είπε ο κόουτς των Νεοσμυρνιωτών και πρόσθεσε: «Στο τέταρτο δεκάλεπτο διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμα που είχαμε, ο Άρης προσπάθησε να γυρίσει, αλλά εκεί πήραν οι σωστοί παίκτες τις κατάλληλες αποφάσεις. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος αν κερδίσεις είναι σημαντικό, αν χάσεις έχει πρόβλημα...»

Όσο για τον Στίβεσον και το κλειδί του αγώνα; «Αυτό που είναι πρόβλημα για μας είναι ο τραυματισμός του Στίβεσον, που δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι σημαντικός παίκτης για μας. Σαν κλειδί του αγώνα θεωρώ ότι ήταν το γεγονός ότι ο Άρης είχε μόλις τρεις τελικές πάσες και στόχο έχουμε πάντα να σταματούμε όχι τους σκόρερ, αλλά τους δημιουργούς...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου