ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Μπατής: «Ο Πανιώνιος έχει περηφάνια και παίκτες με προσωπικότητα»

Αναφερόμενος στο πως ο Πανιώνιος γύρισε τη διαφορά των 15 πόντων του Άρη και έφυγε με τη νίκη από το Αλεξάνδρειο, ο Μάριος Μπατής τόνισε δύο από τα σημαντικά στοιχεία των «κυανέρυθρων».

Συγκεκριμένα, μιλώντας μετά το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας της Νέας Σμύρνης, επεσήμανε αρχικά: «Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, με κακή άμυνα και επίθεση. Παίρναμε σουτ έξω από τα συστήματά μας και ήμασταν βιαστικοί. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι αυτή η ομάδα έχει περηφάνια και πρέπει να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια, λέγοντας: «Με την ενέργεια στην άμυνα και τις καλές περιστροφές στην επίθεση, βγάλαμε τα ελεύθερα σουτ και γυρίσαμε γρήγορα το παιχνίδι. Αυτή η ομάδα έχει παίκτες με προσωπικότητα που τη κατάλληλη στιγμή βάζουν τη μπάλα στο καλάθι όπως έκανε ο Μπίλι Κις. Δείξαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε παιχνίδια και να κερδίσουμε μέσα στην έδρα του Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου