ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Η ευκαιρία και η σιώπη ορισμένων Πανιώνιων...

Η αποκάλυψη του κυκλώματος που έστηναν αγώνες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έχει προκαλέσει σοκ, αλλά και ικανοποίηση στο υγιές κομμάτι των Ελλήνων φιλάθλων. Η Πολιτεία έχει τη "χρυσή" ευκαιρία να απαλλάξει το αγαπημένο μας σπορ από τη γάγγραινα των στημένων ματς, των "πουλημένων" παικτών και φυσικά των παραγόντων που πλουτίζουν παράνομα.
Δυστυχώς στις συνομιλίες των κατηγορουμένων αναφέρεται και η ομάδα μας. Σε αρκετές συνομιλίες δίνεται η διαβεβαίωση ότι ο Πανιώνιος θα σωθεί επειδή το θέλει ο Ολυμπιακός!
Προκαλεί λοιπόν απορία η σιωπή των διοικούντων τη ΠΑΕ Πανιώνιος (και τον ερασιτέχνη).
Επίσης προκαλεί απορία η σιωπή λαλίστατων παραγόντων και οπαδών που ενώ εύκολα χαρακτηρίζουν απατεώνα όποιον τολμά να αμφισβητήσει την καθιστική τάξη στον Ιστορικό δεν έχουν βγάλει άχνα για τα όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες κια βέβαια προσβάλουν τον αγαπημένο μας σύλλογο!

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω άποψη για όλες τις συνομιλίες που βγήκαν στη φόρα τις τελευταίες μέρες αλλά σε αυτές που αναφέρεται ο Πανιώνιος εμπλέκονται παράγοντες του συλλόγου ή Μπέοι και Μαρινάκηδες, Μποροβήλοι κλπ; Αν δεν εμπλέκονται ή δεν αναφέρονται ονομαστικά παράγοντες του συλλόγου, τι να βγουν τότε να πουν; Ότι δυο άλλοι συζήταγαν και ανέφεραν στα σχέδια τους την ομάδα σε ιδιωτική τους συνομιλία; Το σωστό είναι βέβαια ότι αν είναι ο ουρανός καθαρός, αστραπές δεν φοβάται. Αλλά από την άλλη ισχύει ότι αν ανακατευτείς με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες.
    Όλοι θα θέλαμε να ήταν ο σύλλογος αντάξιος της ιστορίας και των αρχών των ιδρυτών του αλλά δυστυχώς τίποτα δεν μένει αγνό στο διάβα του χρόνου.
    Εν κατακλείδει ίσως είναι σώφρον να δείξουμε μια υπομονή και σύνεση στις όποιες πρώιμες αντιδράσεις μας. Αυτά χωρίς να θεωρώ άτοπο και άστοχο το σχόλιό αλλά από την άλλη ας μην αυτοεμπλακούμε, όταν άλλοι που εμφανώς και σαν φυσικά πρόσωπα παρουσιάζονται προσπαθούν να απεμπλακούν και αναφέρουν ότι δεν τους εγγίζει το θέμα - και μάλιστα είναι αυτοί που αναφέρονται ότι προτάσσουν τη σωτηρία του Πανιωνίου στα σχέδιά τους.
    Υποθέτω ότι το σχόλιο είναι σχετικό με http://www.soccerplus.gr/article/oi-dialogoi-gia-panionio-astera-tr-irakli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δηλώσουν τι και για πιο πράγμα; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί να εμπλακεί ο Πανιώνιος σε αυτή την ιστορία έστω και με δηλώσεις.

    Αυτοί που λένε ότι λένε να δικαιολογηθούν. Ο Πανιώνιος ή κάποιο μέλος της διοίκησης του ούτε διώκεται ούτε και συνομιλούσε με αυτούς.

    kkar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέφτεις και συ Μάκη από τα σύννεφα? Όπως σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι?
    Όπως πέφτεις εσύ από τα σύννεφα: "συνομιλίες κάνουν αναφορά στην ομάδα μας", έτσι και αυτοί, οι φιλο Μαρινάκιδες και φιλο Μπέοι Πανιώνιοι, έχουν πέσει από τα σύννεφα και στραμπούλισαν τη γλώσσα τους.
    Όπως όλοι οι δημοσιογράφοι (πλην ενός, ξέρεις ποιου, αυτού του 'γραφικού' από τον Βορρά).
    Είναι η στιγμή, που όλοι κάνουν τουμπεκί τώρα, και αυτοί που τα έκαναν και αυτοί που γνώριζαν και δεν μίλαγαν, και αυτοί που επωφελούνταν με αυτά που γίνονταν και βέβαια δεν μιλούσαν.
    Αρα μην απορείς, γιατί δεν μιλάνε, δεν σου πάει το στυλ του απορημένου..
    τώρα είναι οι ώρα της σιωπής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @tinton Δείχνω, από το κείμενο μου να πέφτω από τα σύννεφα; με αδικείς και είναι κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή