ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Αντίστροφη μέτρηση...

Το επόμεν0 48άωρο είναι ίσως το καθοριστικό για το μέλλον του Πανιωνίου. Την Τρίτη το βράδυ οι εκπρόσωποι των Κύπριων επενδυτών θα συναντηθούν με την τριμελή επιτροπή του ερασιτέχνη (Βεντούρης, Λογοθέτης, Γιαβάση) όπου θα ανοίξουν τα χαρτιά τους (που ήδη έχει "δει" ο κύριος Βεντούρης). Το επενδυτικό πρόγραμμα των Κυπρίων είναι η μοναδική αξιοπρεπής πρόταση για τον Ιστορικό.
Την Τετάρτη υπάρχει η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη. Αν απορριφθεί το επενδυτικό πρόγραμμα των 3 εκατομμυρίων ευρώ ποιο είναι το μέλλον; Αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στα ονόματα (Νικλητσιώτης και Κατσικογιάννης...) των παικτών που συζητούν για τον Πανιώνιο που θέλουν να "φτιάξουν" τη νέα σεζόν.
Ο θυμόσοφος λαός μας λεει: "Το ψέμα εχει κοντά ποδάρια". Αυτό ταιριάζει στα δεδομένα του Πανιωνίου. Τα ψέμματα τελειώνουν. Το ποιος θέλει τον Πανιώνιο μίζερο, "μικρό" και αναξιοπρεπή θα φανεί... Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει... Για όλους!

3 σχόλια:

  1. πολύ έντονη και συναισθηματικά φορτιισμένη η γραφή σου...θα το περίμενα από κάποιον που έχει δώσει στίγμα των γεγονότων που γνωρίζει και δεν στηρίζει την άποψή του μόνο σε λογικές "πιστέψτε με, όλα καλά, οι άλλοι θέλουν το κακό μας"...πάντως δε σε αδικώ, δεν είσαι ο μόνος που αντιδρά έτσι σε αυτή τη φαρσοκωμωδία
    Υ.Γ. άσχετο με τα προηγούμενα, αλλά πιστεύεις οτι ο κατσικογιάννης είναι κακή λύση για 18αδα του χρόνου?είναι καλός παίκτης σε θέση που θέλουμε λύση, έλληνας, φιλόδοξος, με λίγη τύχη μπορεί να πάρει τη φανέλα σπίτι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Τζέφρυ ο Πανιώνιος είναι για μένα κομμάτι της ζωής μου. Εχω κάνει πλύση εγκεφάλου στον πεντάχρονο γιο μου. Λοιπόν μόνο συναισθηματικά μπορώ να δω τα γεγονότα...

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γίνεται τελικά με τους επενδυτές και ποιές είναι οι ενστάσεις που υπάρχουν? Από που πηγάζουν? Ευσταθούν ή γίνονται για τα συμφέροντα μερικών ή και για επικοινωνιακούς λόγους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή