ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ποιος μας κοροϊδεύει;

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε σήμερα τη παρακάτω ανακοίνωση: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα το πρωί του Προέδρου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. με τους εν Ελλάδι εκπροσώπους του υποψηφίου επενδυτικού ομίλου στην ΠΑΕ. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για τις ανταλλαγές επιστολών της περασμένης εβδομάδας και αποφασίσθηκε να συνεχίσουν οι συζητήσεις για την πιθανή μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Ερασιτέχνη Πανιωνίου στην ΠΑΕ. Αναμένεται εντός των προσεχών ημερών ανανεωμένη πρόταση η οποία πιστεύεται ότι θα καλύπτει τις τυχόν επιφυλάξεις για τις προθέσεις των επενδυτών. Ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ είναι εν αναμονή της πρότασης για την περαιτέρω συνέχιση των συζητήσεων, εφ' όσον η ανανεωμένη πρόταση περιέχει θετικά στοιχεία προς τούτο.

Μετά από λίγο ο κύριος Βεντούρης έκανε τη παρακάτω δήλωση:
Επειδή σήμερα βγήκε ανεξήγητα και ίσως υποβουλημαία η απόλυτα ανακριβής είδηση της πώλησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε όμιλο Κύπριων επενδυτών, εν συνεχεία του ήδη εκδοθέντος Δελτίου Τύπου σχετικά με το θέμα, δηλώνω στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ρητά, κατηγορηματικά και με κάθε ειλικρίνεια ότι ΟΥΔΕΜΙΑ πώληση έχει συμφωνηθεί με κανέναν. Οταν κατατεθεί η αναμενόμενη νέα πρόταση θα εξετασθεί και ληφθεί η απόφαση εάν προωθηθεί σε Γενική Συνέλευση για οριστική απόφαση ή όχι. Ο,τιδήποτε σενάρια άλλα είναι τελείως μακριά από κάθε αλήθεια και αποσκοπούν ηθελημένα ή όχι στην ζημιά της ομάδας.

Παράλληλα η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ αναβλήθηκε για αύριο Πέμπτη, ενώ ο κύριος Τσολακάκης μιλώντας σε οπαδούς του Πανιωνίου υποστήριζε ότι δεν υπάρχουν Κύπριοι, δεν έχουν ευρώ και ότι η ομάδα δεν πωλείται.

To ρεπορτάζ αναφέρει μεταξύ άλλων:
Σε καταρχήν συμφωνία με τους Ελληνοκυπρίους επενδυτές της εταιρείας «Couvra Holdings LTD» προχώρησε πριν από λίγο η ΠΑΕ Πανιώνιος, όχι άμεσα για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, αλλά για οικονομική συνεισφορά του στην ερχόμενη σεζόν.

Οι Ελληνοκύπριοι επενδυτές θα σταθούν στο πλευρό της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ παρέχοντας μία μορφής χορηγίας ή οικονομικής βοήθειας για τησεζόν 2011-2012και στην λήξη της περιόδου, σε ένα χρόνο από τώρα θα έχουν τον πρώτο λόγο και το δικαίωμα να αγοράσουν και το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.
Τι σημαίνει η τελευταία υποσημείωση; Ότι σε πρώτη φάση θα μπουν εμπράκτως ως επενδυτές στην ΠΑΕ με σκοπό να πείσουν και τους πλέον δύσπιστους μέσα στο Δ.Σ. του Πανιωνίου, τόσο για την οικονομική του επιφάνεια, όσο και για τις προθέσεις τους.
Αφότου συμβεί αυτό, θα προχωρήσουν και στην εξολοκλήρου αγορά της ΠΑΕ, ώστε να «τρέξουν» το project που επιθυμούν, έχοντας τον κύριο –πλέον- λόγο στις τελικές αποφάσεις.
Μάλιστα, όπως αποσαφηνίστηκε οι ίδιοι οι επενδυτές ζήτησαν την παραμονή τουΤάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία, καθώς και τη διατήρηση του κ. Βεντούρη στον προεδρικό θώκο.


Ποιος κοροϊδεύει τον κόσμο του Πανιωνίου; Και κυρίως ποιος δεν θέλει ο Πανιώνιος να είναι οικονομικά ανεξάρτητος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου