ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Κατσιφαράκης: «Επενδυτές, μην ασχοληθείτε άλλο»!

Απογοητευμένος από την απόφαση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου να ορίσει ανοιχτή, Γενική Συνέλευση για την ερχόμενη Τετάρτη, εμφανίστηκε ο κ. Κατσιφαράκης, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6!

Μάλιστα, έκανε λόγο για έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του, ενώ αποκάλυψε την εισήγησή του στους Κύπριους επενδυτές, να μην ασχοληθούν άλλο, γιατί θα εκτεθούν!

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Κατσιφαράκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την επιστολή του κ. Τσολακάκη: «Δεν πήρα καμία επιστολή στα χέρια μου, ήταν δημόσια. Σύμφωνα με αυτά που λέγονται σε αυτή την επιστολή, ο Πανιώνιος θα έχει ξεπεράσει τα οικονομικά του προβλήματά του πιο γρήγορα και από την Ελλάδα. Η καθυστέρηση στην είσπραξη των οφειλών είναι τραγική».

Για τη διαπραγμάτευση της ΠΑΕ με τους Κύπριους επενδυτές: «Υπάρχουν τρία-τέσσερα στρατόπεδα στον Πανιώνιο. Δεν γίνεται ο πωλητής να βάζει όρους στον αγοραστή. Η τιμή καθορίστηκε στη Γενική Συνέλευση, όταν κ. Τσακίρης παρέδωσε τις μετοχές. Χθες ρώτησα 30 διαφορετικά άτομα και μου είπαν πως δεν θα εμφανίζονταν ποτέ σε μία ανοικτή Γενική Συνέλευση, εάν ήταν σοβαροί επιχειρηματίες. Είναι δυνατόν, με την πορεία που έχω στον Πανιώνιο όλα αυτά τα χρόνια, να μην υπάρχει εμπιστοσύνη για τους ανθρώπους που έστειλα στον κ. Βεντούρη; Δεν θέλω να κατηγορήσω τον οποιονδήποτε, αλλά φοβάμαι ότι πολλοί άνθρωποι “πλανώνται πλάνην οικτρά” και έχουν καθυστερήσει τις διαδικασίες. Κρατάμε με “νύχια και με δόντια” τον προπονητή, την ώρα που ο Ερασιτέχνης χρωστάει 1.100.000 ευρώ. Έχουμε πρόταση οικονομική και εμείς αυτό που κάνουμε είναι να ψάχνουμε τα πρόσωπα στην Ελλάδα. Το μοντέλο που έχω προτείνει είναι να υπάρχει ένας εκτελεστικός διευθυντής, τα “κλειδιά” θα τα δώσουμε στον προπονητή, με τον κ. Βεντούρη να μένει στη θέση του. Οι άνθρωποι ζήτησαν ισοζύγιο πληρωμών και αυτό που βγήκε στην ιστοσελίδα της ομάδας, μου είπαν άνθρωποι που μίλησα, ότι ήταν “παιδική χαρά”».

Για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης: «Όταν έμαθα τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης ειλικρινά έπαθα κατάθλιψη, ότι δηλαδή θα πάμε σε μία ανοικτή Γενική Συνέλευση. Οι άνθρωποι (σ.σ. επενδυτές) ζητούν συνδιοίκηση. Αλλά τώρα είναι απογοητευμένοι και εγώ τους είπα χθες βράδυ να μην ασχοληθούν άλλο, γιατί θα εκτεθούν. Ειλικρινά ντρέπομαι».

2 σχόλια:

  1. πειτε σ|αυτον τον τυπο που θελει να λεγεται παραγοντας και ακουει στο ονομα Τσολακακης να σηκωθει να φυγει οσο ειναι καιρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομολογώ ότι τόσο καιρό δεν έχω διάθεση με όλη αυτή τη κατάσταση που συμβαίνει στην Ελλάδα να ασχοληθώ και με τα πάρε δώσε του Πανιωνίου.Αλλά αυτά που γίνονται είναι τουλάχιστον για γέλια!
    Δε μου λέτε κύριοι...!ποιοι επενδύουν σήμερα (εν καιρώ παγκόσμιας κρίσης) στην Ελληνική Superleague;ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να πετάξουν κάποια εκατομμύρια σε μια ομάδα που ο στόχος τα δυο τελευταία χρόνια είναι να σωθεί;Ποιοι επιχειρηματίες μπαίνουν στο πρωτάθλημα των ομάδων με τα στημένα παιχνίδια και με τις πλαστές ενημερότητες;Ποιοι είναι αυτοί που ρίχνουν 3 εκατομμύρια σε ομάδα που κρατάει δε κρατάει τον προπονητή, αρκετοί παίχτες, αν έχουν φιλοδοξίες, θέλουν να φύγουν, και δεν έχει κάνει κανένα προγραμματισμό για τη νέα χρονιά;
    Μου φαίνεται ότι μας χαρίζουν Γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια!
    Δηλαδή τα λεφτά των άλλων ομάδων είναι όλα καθαρά και τίμια;δηλαδή όλες οι ομάδες παίζουν επί ίσοις όροις στα ελληνικά πρωταθλήματα;δηλαδή η αθλητική δικαιοσύνη αποδίδει το αυτονόητο δηλαδή δικαιοσύνη; παράγκα υπάρχει ή όχι;
    Μήπως είναι άλλο το πρόβλημα με την κυπριακή εταιρία που δεν το αναφέρει κανένας;Αν υπάρχει να βγουν να το πουν!
    Φίλοι εγώ το βλέπω πλέον εντελώς τεχνοκρατικά!Ας μπει μπροστά ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ας μπούνε οι όροι που θα διασφαλίζουν το όνομα και την ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και να αφήσουμε τους επενδυτές με τις πλάτες του πάνω από όλα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ κου Κατσιφαράκη να επενδύσουν και να κάνουν τη προσπάθειά τους να κερδίσουν(διότι αυτό σημαίνει επενδύω)(!!!!!!) ότι μπορούν να κερδίσουν!
    ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή