ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ο Κοντοές μας χαιρετα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΚ ο Γιάννης Κοντοές μάζεψε τα πράγματά του από το "Απήλιον". Αν αυτό είναι ένδειξη των προθέσεων του σε ότι αφορά το μέλλον του, μάλλον θα πρέπει ο Τάκης Λεμονής να κάνει πλάνα χωρίς τον Κοντοέ. Φυσικά και πρόκειται για επαγγελματία ποδοσφαιριστή που θα κοιτάξει το (οικονομικό...) μέλλον του. Οπως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την "κυανέρυθρη" φανέλα.

2 σχόλια:

  1. Δεν πρέπει να κατακρινουμε τον κοντοε, τα αισθήματα του για τον Πανιώνιο τα ξέρουμε όλη και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει.
    Ας σκεφτούμε τι κάναμε και εμείς σαν ομάδα για να τον κρατήσουμε. Ήταν γνωστό ότι καλοκαίρι τελείωνε το συμβόλαιο του και αντί να του προσφέρει η "νέα" διοίκηση νέο συμβόλαιο από τότε, το άφησε για τώρα. Ακόμα και να πεφταμε θα έπρεπε να τον είχαμε στην ομάδα για να οδηγήσει με το πάθος του τους νέους ποδοσφαιριστές.

    Και ακόμα και τώρα που σωθηκαμε τι να κάτσει να κάνει στην ομάδα; Διοίκηση δεν υπάρχει. Αυτή η Courvas μυρίζει Περίπτωση κοζωνης. Άρα να αφήσει την ΑΕΒ που εκεί τουλάχιστον του χρόνου θα παίζει Ευρώπη και θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να τον πάρουν στην Εθνική. Και να μείνει στον Πανιώνιο για ποιο λόγο; Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε καιρό τώρα για ομάδεσ εταιρίες και για παίκτες υπαλλήλους άρα μην το ψάχνουμε.

    Αν είναι που κάποιος Πρέπει να τα ακούσει αυτή είναι η διοίκηση και ο αγαπητός κ. Τσολακακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας μην ξεχνάμε όμως και το πως ήρθε ο κοντοές , απο που και τι του πρόσφερε ο πανιώνιος ... θεωρώ μέγα λάθος του όχι επαγγελματικό(δεν ξέρω για αυτό) αλλά προς το κόσμο να πάει στο άεκ...θα είναι τουλάχιστον αχαριστία

    ΑπάντησηΔιαγραφή