ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ατελείωτος ο γολγοθάς του Ιστορικού

Οσοι πιστέψαμε ότι τα προβλήματα της ομάδας "τελείωσαν" με την αδειοδότηση μάλλον είμαστε γελασμένοι. Με σημερινές του δηλώσεις ο Τάκης Λεμονής, ο προπονητής που αναμόρφωσε το σκορποχώρι του Κιντή, εκφράζει τον προβληματισμό του για την ακινησία σε όλά τα επίπεδα που επιδεικνύει η διοίκηση του κυρίου Βεντούρη. Μετά τη λήξη του φιλικού με τον Φωστήρα (νικήσαμε 2-1 με γκολ των Σταματή, Κοντοέ) ο Τάκης Λεμονής ανέφερε: "Είμαι πολύ προβληματισμένος αυτή τι στιγμή καθώς δεν έχουμε προχωρήσει καθόλου στο θέμα της οργάνωσης της ομάδας για την επόμενη περίοδο και πραγματικά είμαι πολύ προβληματισμένος. Δεν έχω καταφέρει να συναντηθώ ακόμα με τον κύριο Βεντούρη έχουμε χάσει πολύτιμο έδαφος σε όλους τους τομείς." Σε ερώτηση για το αν προτίθεται να παραιτηθεί αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, ο Τάκης Λεμονής άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.
Πιστεύω ότι ο κύριος Βεντούρης πρέπει να δώσει λύσεις στα θέματα που βάζει ο Λεμονής, αν κάνει πέρα (επιτέλους...) διάφορους παράγοντες που με νοοτροπία του 1950 προσπαθούν να διοικήσουν το 2011. Δεν είναι δυνατόν ότι δεν πέτυχε το σύστημα μέσω της επιτροπής αδειοδότησης, να το πετύχει από το... παράθυρο μέσω της διάλυσης της ομάδας λόγω δήθεν οικονομικής στενότητας!

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν μπορούν ας καλέσουν και τον κόσμο για την όποια βοήθεια...Τι περιμένουν να γίνει ως τις 20 Μαΐου; Να βρουν τον Καραμουρτζούνη όταν όλοι φεύγουν κακείν κακώς από το χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν είδαν τι γίνεται στην ΑΕΚ και τι έλεγε χθες ο Αδαμίδης; Στον ΠΑΟ;
    Μια στοιχειώδη κινητικότητα με διαρκείας ή κάτι πριν τις 20-5 απαιτείται... Ας κάνουν το φιλικό που έλεγαν με ΟΣΦΠ ή ότι άλλο σημαντικό αντίπαλο για την ενίσχυση, που έλεγαν.
    Η διατήρηση του προπονητή είναι το ελάχιστο για να έχουμε κάποιες ελπίδες νέας αρχής και οργάνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή