ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

«Ας πάει όπου θέλει ο κ. Πηλαδάκης…»!

Άμεση και ξεκάθαρη ήταν η απάντηση του Πανιωνίου και του πρόεδρού του, Γεράσιμου Βεντούρη, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και στην πρόθεση των «βυσσινί» να πάνε στο CAS, για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να κάνει αποδεκτή την έφεση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, δίνοντάς της την αδειοδότηση.

Με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr, ο κ. Βεντούρης τόνισε, μεταξύ άλλων: «Ας πάει όπου θέλει ο κ. Πηλαδάκης»!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γεράσιμου Βεντούρη στο www.sport-fm.gr:

«Ας πάει όπου θέλει ο κ. Πηλαδάκης! Αρκετά πια. Δεν ασχολούμαστε με ανυπόστατες κατηγορίες. Απλά, πλέον, αφού τελείωσε θετικά για μας το θέμα της αδειοδότησης, θα κινηθούμε νομικά, γιατί η Λάρισα και ο πρόεδρος της εξαπέλυσαν έναν οχετό λάσπης κατά του Πανιωνίου. Και όπως διάβασα προ δύο ημερών κάπου, αν ο κ. Πηλαδάκης ασχολιόταν τόσο πολύ με την ομάδα του σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο ασχολήθηκε με το θέμα της αδειοδότησης τον τελευταίο μήνα, η Λάρισα θα σωνόταν.

Από εδώ και πέρα, για το αν θα πρέπει να ασχοληθούμε τις επόμενες μέρες με το να αποδείξουμε ότι η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, σε πρώτο βαθμό, ήταν λανθασμένη, για το… ηθικό της υπόθεσης, θα το δούμε αυτό. Δεν ξέρω αν έχει ουσία
».

Όσο για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, δήλωσε: «Είμαστε ήρεμοι και νιώθουμε δικαιωμένοι».

Η αδειοδότηση φέρνει… σχεδιασμό!

Μετά τη θετική εξέλιξη στο θέμα της αδειοδότησης και γνωρίζοντας καλά, στη Νέα Σμύρνη, πως (άλλος) καιρός για χάσιμο, δεν υπάρχει, από αύριο (5/5) τίθεται σε εφαρμογή ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, με τους Γεράσιμο Βεντούρη και Τάκη Λεμονή να έχουν κανονίσει συνάντηση…

- Η προπόνηση της Πέμπτης, αλλά και αυτή της Παρασκευής, θα γίνουν στη Νέα Σμύρνη, στις 10:30 και 09:00 αντίστοιχα.

- Από την προπόνηση της Τετάρτης απουσίαζε ο Τσότσαλιτς, ο οποίος είχε άδεια για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ριέρα, ενώ οι Ομο, Κούκετς έκαναν θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου