ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Συγκρατημένη αισιοδοξία...

Εξάωρη(!) συνάντηση με τους επίδοξους αγοραστές της ΠΑΕ Πανιώνιος είχε το Σάββατο (21/5) ο Γεράσιμος Βεντούρης!

Οι άνθρωποι της ελληνοκυπριακής εταιρείας, ''Couvra Holdings LTD'', κατέθεσαν γραπτώς τις σκέψεις τους και τις προτάσεις τους, ρώτησαν τον κ. Βεντούρη -πετώντας του το… μπαλάκι- «τι ακριβώς θέλει ο Ερασιτέχνης για να παραχωρήσει την ΠΑΕ» και μάλιστα, εκπόνησαν πενταετές πλάνο, με βάση το αγγλικό πρότυπο!

Στο μυαλό των εν λόγω επιχειρηματιών, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι -όπως και στο Νησί- ο κύριος όγκος δουλειάς να χειρίζεται από τον προπονητή κι ένας εκτελεστικός διευθυντής/πρόεδρος να ελέγχει πότε, πως και που πάνε τα λεφτά…

Επίσης, οι Ελληνοκύπριοι επιθυμούν την άμεση ενίσχυση του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, ώστε να γίνει γρήγορα ανταγωνιστική, ενώ ενδιαφέρονται να συναντηθούν -επίσης, άμεσα- με τον πρώην μεγαλομέτοχο, Κωνσταντίνο Τσακίρη, οποίος, αφενός κατέχει το 22% των μετοχών της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, αφετέρου είναι ο ιδιοκτήτης του υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου της ομάδας, του «Απήλιον», στο Κορωπί. Το θέμα βαίνει καλώς και πλέον, όλα φαίνεται να είναι στο χέρι του Ερασιτέχνη…

Μακάρι να πάνε όλα καλά, να αναλάβουν την ομάδα σύγχρονοι επιχειρηματίες. Μπας και δούμε καμια άσπρη μέρα και βρεθεί ο Πανιώνιος στη θέση που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να απαλλαγούμε επιτέλους από τη ¨σκουριά" του παρελθόντος... Ο ΠΚ θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού και οικονομικής ενδυνάμωσης του Ιστορικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου