ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Δυσαρέσκεια σε διοίκηση και «Ελέ»

Δύσκολα φαίνεται πως θα αντιστραφεί το κλίμα σχετικά με το θέμα του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, με τον ποδοσφαιριστή να μην είναι διατεθειμένος-έως τώρα τουλάχιστον-να αλλάξει γνώμη και να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Πανιώνιο.

Ο ταλαντούχος δεξιός μπακ δεν είναι ευχαριστημένος από την πρόταση που του έχει καταθέσει η κυανέρυθρη ΠΑΕ, παρά το γεγονός πως υπάρχει μία... γενναία αύξηση στις οικονομικές του αποδοχές, τηρουμένων πάντα των αναλογιών.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του Ιστορικού του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με 45.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και κλιμακωτές αυξήσεις για τα επόμενα δύο έτη (σ.σ. 55.000 τον δεύτερο και 65.000 τον τρίτο).

Ο νεαρός άσος, όμως, ζήτησε συμβόλαιο, με αποδοχές που αγγίζουν τις 80.000 ευρώ ανά έτος, τη στιγμή που του τρέχον συμβόλαιο που έχει του προσφέρει αμοιβή της τάξεως των 12.000 ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι απαιτήσεις του Σπυρόπουλου ξαφνικά ανέβηκαν ανέβηκαν πολύ, με αποτέλεσμα αυτή η στάση του να φέρει την έντονη δυσαρέσκεια σε διοίκηση και προπονητή.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ξαφνιάστηκε-δυσάρεστα- από την απόφαση του 20χρονου ποδοσφαιριστή, καθώς, όπως και η διοίκηση, θεωρεί πως δεν εκτίμησε το γεγονός πως στον Πανιώνιο πήρε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, τη στιγμή που την περασμένη σεζόν κατάφερε να μετρήσει, μόλις, ελάχιστες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League 2 με την Νίκη Βόλου, όπου είχε δοθεί δανεικός.

Πάντως, όπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής την τωρινή χρονική στιγμή δεν φαίνεται να έχει σκοπό να αλλάξει γνώμη και να αποδεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει και έτσι το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα Κ.20 του συλλόγου, παρακολουθώντας τα παιχνίδια του Ιστορικού στον δεύτερο γύρο από την... εξέδρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου