ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ξεφτίλα...

Ντροπή. Ξεφτίλα. Προσπαθώ να βρω λέξεις για να περιγράψω τον αποκλεισμό και δεν βρίσκω. Προσπαθώ να βρω λέξεις για να κρύψω την ντροπή που αισθάνομαι και δεν βρίσκω.

Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο αποκλεισμός από τον ηρωικό Φωστήρα αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, μάλλον δεν έχει καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκεται.

Και δυστυχώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν έχει πάρει.. χαμπάρι. Γιατί δεν μπορεί να δηλώνει: «Για εμάς στον Πανιώνιο δεν χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Στόχος μας είναι η παραμονή και θέλουμε να την εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται». Κόουτς μιλάμε για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, για την ομάδα που έχει κατακτήσει δυο φορές το κύπελλο, όχι για καμία μικρομεσαία ομάδα.

Δυστυχώς η εμμονή για την παραμονή, λες και είμαστε η Αναγέννηση Καρδίτσας, έχει δημιουργήσει στην ομάδα κόμπλεξ κατωτερότητας και αυτό αποδείχθηκε και στο ματς του κυπέλλου. Να είσαι μπροστά στο σκορ από το 25’ με 2-0 κόντρα σε μια ομάδα δυο κατηγορίες πιο κάτω και τελικά να αποκλείεσαι, αν και ο Φωστήρας τελείωσε το ματς με 10 παίκτες!

Ε όχι Δημήτρη Ελευθερόπουλε δεν είναι δυνατόν να γίνει ανεχτό κάτι τέτοιο. Σου επαναλαμβάνω είμαστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και λυπάμαι πολύ αλλά έχεις μικρύνει την ομάδα. Πάρα πολύ. Και τελικά το μόνο που κατάφερες είναι να βάλεις την τον σύλλογο στο… τρυπάκι της παραμονής. Συγχαρητήρια το κατάφερες!

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον Φωστήρα. Οι παίκτες του έπαιξαν σεβόμενοι την ιστορία τους και το βαρύ όνομα του «Φονέα των γιγάντων» που κουβαλάει ο σύλλογος. Μπράβο τους…

Υ.Γ. 2 Με την ακατανόητη εναλλαγή των τερματοφυλάκων καταφέρατε να «κάψετε» και τον Περιστερίδη,. Μπράβο Δημήτρη Ελευθερόπουλε πρόκειται για μοναδικό κατόρθωμα… Τώρα «τρέχα» να βρεις γκολκίπερ.

Υ.Γ. 3 Ποιος Οκόγιε ρε κόοουτς ποιος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου