ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο «κλήρος» στον κύριο Κομίνη

Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί ένας διαιτητής που θα μας περάσει «πριονοκορδέλα». Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Πανιώνιος είμαστε. Ενοχλούνται πολλοί που δεν έχουμε διαλυθεί, που δεν είμαστε στον «πάτο» της βαθμολογίας όπως κάποιες άλλες ομάδες. Έλαχε στον κύριο Κομίνη να κάνει τη «βρώμικη» δουλειά.

Λοιπόν ξεκάθαρα πράγματα. Αν το πέναλτι που σφύριξε ο κύριος Κομίνης στον Ρόκα και με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, το είχε σφυρίξει διαιτητής υπέρ του Ολυμπιακού θα είχαν πέσει τα τσιμέντα, θα γραφόντουσαν σεντονιάδες για τη «παράγκα». Τώρα που το πέναλτι δόθηκε σε βάρος του Πανιωνίου άντε να ψελλίσουν κάποιες αντιρρήσεις, αλλά μετά σιωπή. Θα μου πείτε το πέναλτι «φταίει» που ηττήθηκε ο Ιστορικός;

Ναι γιατί μέχρι εκείνη τι στιγμή η ομάδα ήταν ανώτερη, είχε χάσει τρεις ευκαιρίες να σκοράρει και το πέναλτι διέλυσε την αγωνιστική ψυχολογία και την ηρεμία των παικτών. Καλύτερη απόδειξη από το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε δεν υπάρχει.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε δυο γκολ χωρίς να έχει πατήσει στη περιοχή του Περιστερίδη. Βρέθηκε να προηγείται με 2-0 χωρίς να έχει κάνει ουτε ΜΙΑ (αριθμός 1) αξιόλογη φάση για 45 λεπτά. Και όμως… Βέβαια στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Το ζήσαμε στο ματς με τη Κέρκυρα και (ξανα)ζήσαμε απόψε με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα παίζει καλά (έχει ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα βέβαια…), ο κόσμος έχει «ζεσταθεί», αλλά δυο εντός έδρας ματς τα έχουμε χάσει. Αδικία; Ναι. Ατυχία; Ναι. Αλλά ηττηθήκαμε. Είμαι βέβαιος ότι αυτές οι ήττες ατσαλώνουν τους παίκτες μας γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Μεγάλη ανηφόρα μας περιμένει και πρέπει να έχουμε δυνάμεις.

Χάθηκε ένα ματς, αλλά μπορούμε (όπως εξάλλου το έχουμε κάνει τόσες φορές φέτος…) να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος την επόμενη αγωνιστική… Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ξεχνάμε πως απόψε ο Πανιώνιος έπεσε «θύμα» μεγάλων διαιτητικών λαθών.

Φίλος ο ΠΑΟΚ, φίλτατη η αλήθεια….

Το κείμενο δημοσιεύθηκε στα Πανιώνια Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου