ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μάρκος Ντούνης: «Ήμασταν αποφασισμένοι...»

Επέστρεψε στην ενδεκάδα του Πανιωνίου και με την απόδοση του, αλλά και με το τέρμα που σημείωσε αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών του Ιστορικού στην επιβλητική νίκη επί του Πλατανιά. Ο λόγος για τον Μάρκο Ντούνη, ο οποίος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο νικηφόρο παιχνίδι των κυανέρυθρων με την ομάδα της Κρήτης, αλλά και στην επιστροφή του στο βασικό σχήμα του Πανιωνίου. Παράλληλα, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, ενώ μίλησε και για την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή του Ιστορικού στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάρκου Ντούνη στα panionianea.gr:

-Μάρκο, μεγάλη εμφάνιση και νίκη επί του Πλατανιά…
«Εμείς προσπαθήσαμε από την αρχή να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη. Ευτυχήσαμε που βάλαμε δύο γρήγορα γκολ και νομίζω πως εκεί κρίθηκε όλο το παιχνίδι».

-Επέστρεψες στο βασικό σχήμα της ομάδας, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχες και ένα γκολ…
«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Ήθελα να αποδείξω πρώτα από όλα στον εαυτό μου και έπειτα στους προπονητές μου, στον κ. Ελευθερόπουλο και κ. Παναγόπουλο που με πιστεύουν, ότι αξίζω να είμαι στην ομάδα».

-Το τέρμα που σημείωσες είδαμε να το αφιερώνεις στον κ. Παναγόπουλο…
«Ναι. Το αφιέρωσα στον κύριο Παναγόπουλο, που με έχει στηρίξει και πιστέψει πιο πολύ από όλους στον Πανιώνιο».

-Η παραμονή πλέον με τους 21 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά. Πλέον, σιγά-σιγά κοιτάει η ομάδα και λίγο παραπάνω;
«Στόχος ήταν και είναι η παραμονή. Εμείς προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε όλο και καλύτερη ομάδα και όσο πιο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε τόσο το καλύτερο».

-Το πανό για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο που κρατήσατε πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Πλατανιά, ήταν μία ακόμη απόδειξη για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα…
«Ακριβώς. Πιστεύω πως αυτό το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο, είναι και ο λόγος που έχει φέρει αυτή την ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας».

-Επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στόχος η νίκη;
«Σίγουρα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε και αυτό το παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου