ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Πάμε... Ελληνικό!

Ο Πανιώνιος επιστρέφει ακριβώς μετά από 1.400 μέρες σε εντός έδρας αγώνα για τα ευρωπαϊκά κύπελλα και πιο συγκεκριμένα για το EuroCup το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Ζιέλονα Γκόρα, στο γήπεδο όπου έπαιξε στις 14 Ιανουαρίου 2009 τον τελευταίο του ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στην Ολίμπια Μιλάνο, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού στο παλιό αεροδρόμιο.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος θα ήθελε να ενημερώσει και να θυμίσει στους φιλάθλους της ομάδας που πρόκειται να ενισχύσουν την προσπάθεια της αήττητης στο πρωτάθλημα της Α1 ομάδας μας για ορισμένες χρηστικές πληροφορίες.

- - Η ώρα έναρξης της αναμέτρησης είναι στις 19.00 την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ (γενική είσοδος)

- - Η είσοδος στο γήπεδο για τους φιλάθλους θα γίνεται από τη νότια θύρα στο πλάι του πάρκινγκ.

- - Οι θέσεις των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας έχουν ορισθεί απέναντι από τη γραμματεία και κάτω από τα επίσημα. Οι φίλαθλοι που δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες διαρκείας και πρόκειται να δώσουν το παρόν στον αγώνα παρακαλούνται όπως τις πάρουν από τα γραφεία της ΚΑΕ μέχρι την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 16.00.

- - Ο χώρος στάθμευσης έξω από το γήπεδο και μετά την κεντρική πύλη εισόδου είναι διαθέσιμος μόνο για τους επίσημους, τους κατόχους VIP εισιτηρίων διαρκείας και τους παράγοντες (παίκτες, προπονητές, γραμματεία, διαιτητές) της αναμέτρησης.

- - Η πρόσβαση στο γήπεδο για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο μπορεί να γίνει είτε με λεωφορείο (Γραμμές 140, 247, Α1, Α2, Β2, Ε22, Χ96) είτε με τραμ (Γραμμές Τ3 και Τ5, κατεύθυνση προς Βούλα, στάση Ελληνικό ή 1η Αγ.Κοσμά).

- Αναφορικά στον αγώνα με τη Ζιέλονα ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε: "Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 η οποία σε συνδυασμό με τις προηγούμενες μας έχει ανεβάσει την ψυχολογία. Η Ζιέλονα Γκόρα είναι μία εξαιρετική ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε πριν δύο μήνες σε τουρνουά αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά. Στόχος μας είναι να πετύχουμε τρεις νίκες εντός έδρας ώστε να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση".

- Ο Γιάννης Αθηναίου από την πλευρά του δήλωσε: "Η ήττα μας στο Βέλγιο ξεπεράστηκε με τη σπουδαία νέα νίκη μας στην Α1 επί του Άρη. Είμαστε νεανική ομάδα με ενθουσιασμό και θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο EuroCup. Ξέρουμε ότι η Ζιέλονα θα παρουσιασθεί διαφορετική και καλύτερη σε σύγκριση με τον αγώνα προετοιμασίας που είχαμε δώσει πριν δύο μήνες και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να την κερδίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου