ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Νίκη με επική ανατροπή....

Έχοντας για ακόμη μια φορά τον Νίκο Παππά σε εξαιρετική μέρα και με την τρομερή ενέργεια που έδωσε ο κόσμος του Ιστορικού στην ομάδα, ο Πανιώνιος έκανε το "4Χ4", επικρατώντας του Κολοσσού με 89-77. Οι παίκτες του Νίκου Σκουρτόπουλου παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο στο 4ο δεκάλεπτο, το πίστεψαν και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή! Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιστορικός δεν εμφάνισε καλό πρόσωπο, προσπαθώντας να βρει τον ρυθμό του, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 45-42. Tο γεγονός ότι σε πολλά διαστήματα οι παίκτες δεν εμφανίστηκαν και τόσο αποτελεσματικοί στην άμυνα, έδωσε την ευκαιρία στον Κολοσσό να είναι ιδιαίτερα εύστοχος στις προσπάθειες του. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι, όμως στην τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έπρεπε! Ο Ιστορικός με μπροστάρη τον Νίκο Παππά κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις κατάμεστες εξέδρες του κλειστού. Στο τέλος ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα με τους παίκτες να ανταποδίδουν με χειροκρότημα! O απίστευτος Παππάς σταμάτησε στους 31 πόντους!

Πανιώνιος (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Γ.Μπόγρης 10, Μ.Πέϊν 2, Γ.Αθηναίου 3, Α.Γκίμπς 3, Α.Μίλμπουρν 6, Γ.Αθανασούλας 2, Μ.Μπάτης 7, Β.Γιάνκοβιτς 11, Β.Καββαδάς 4, Ν.Παππάς 31, Σ.Ντραγκίσεβιτς 0, Κ.Μπούκερ 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου