ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μεγάλη νίκη με 1357 εισιτήρια….

Σπουδαία νίκη, επιβλητικό σκορ και πολλά χαμόγελα. Αυτή είναι η δική μου εικόνα από το 4-0 του Ιστορικού επί του φιλότιμου Πλατανιά. Η ομάδα την τύχη μια στραβοκλωτσιά του Οκόγιε (δεν θέλω να σχολιάσω τη μονιμότητα του στην ενδεκάδα…) να βρει στόχο με αυτογκολ του Αργυρόπουλου.

Το γκολ αυτό έδιωξε νωρίς το άγχος από τους παίκτες μας που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, επεδίωξαν με στρωτό τρόπο να βγουν στην επίθεση και δικαιώθηκαν αφού βρέθηκαν στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου να προηγούνται με 3-0. Μη με ρωτήσετε δεν θυμάμαι πότε ξανά είχαμε προηγηθεί 3-0 στο ημίχρονο. Θα πρέπει να ανατρέψουμε στα «κυανέρυθρα» αρχεία…

Όμως εκείνο που με ικανοποίησε (κάτι που υπογράμμισε και ο κόουτς) ήταν ο τρόπος που διαχειριστήκαμε το 3-0 στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Με ωριμότητα και σύνεση κρατήσαμε τους παίκτες του Πλατανιά μακριά από την εστία του Γιαννακόπουλου και άνετα σε μια αντεπίθεση ο Ντούνης χρίστηκε σκόρερ «γράφοντας» το τελικό 4-0. Οσο περνάει ο καιρός η ομάδα ωριμάζει, τα παιδιά γίνονται αντράκια όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Φτάσαμε τους 21 βαθμούς και είναι Νοέμβριος. Ποιος θα το πίστευε όταν άρχισε το πρωτάθλημα; Σχεδόν κανένας. Σχεδόν εκτός από τον κόουτς, τους συνεργάτες του και φυσικά τους παίκτες. Όμως τώρα όλοι αντί να τσιμπιόμαστε πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Ξέρετε πόσα εισιτήρια κόψαμε σήμερα; 1357. Ναι σωστά διαβάσατε 1357. Που είναι οι «Πανιωνάρες»; Εξαιρώ αυτούς που στεναχωριούνται από τη φετινή πορεία του Πανιωνίου (ναι υπάρχουν και τέτοιοι…).

Που είναι οι υπόλοιποι; Δεν καταλαβαίνουν ότι η ομάδα έχει ΜΙΑ και ΜΟΝΗ πηγή εσόδων τα εισιτήρια που κόβει στα εντός έδρας ματς; Η ομάδα μας δίνει το σύνθημα. Αυτό χρειάζεται τώρα είναι μια Πανιώνια εκστρατεία προκειμένου στο επόμενο εντός έδρας ματς να είναι πάρα πολλοί οι Πανιώνιοι στις εξέδρες του γηπέδου. Γιατί έτσι θα στηριχθεί η αναγεννητική προσπάθεια του Ιστορικού. Μόνο έτσι…

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στα Πανιώνια Νεα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου