ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ρεκόμπα»

Σε διάψευση των όσων είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία, υπήρξε πρόβλημα με χρωστούμενα στον Αλβάρο Ρεκόμπα, διέψευσε ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Νίκος Γκλεζάκος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα επιβεβαίωσε την συμφωνία με τον Ντιμπαλά και αποκάλυψε τους λόγους του «ναυαγίου» με τον Φόλαν.

«Υπάρχει μια διακανονισμένη οφειλή στον Ρεκόμπα, έμεινε πίσω θα διακανονιστεί. Είναι λόγω οικονομικών. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχει εισπράξει ένα μέρος, αλλά είναι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπήρχε μια παρέμβαση του κ. Τσακίρη. Είναι μεγαλομέτοχος (σ.σ. κάτοχος του 22% των μετοχών), έχει δεσμευτεί προσωπικά για τον Ρεκόμπα και τηρεί τον λόγο του. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Το ποσό θα δοθεί και από τον Τσακίρη κα τον Πανιώνιο», τόνισε αρχικά.

Για την οικονομική κατάσταση του Πανιωνίου, αυτή την στιγμή, σχολίασε: «Είναι καλύτερη η κατάσταση στον Πανιώνιο. Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, να ανασάνεις με κάποιο κόψιμο συμβολαίων. Όταν ο γνώμονας είναι το συμφέρον, υπάρχει σωστή κουβέντα με όλους. Δεν υπάρχει καμία ομάδα που αντέχει μεγάλα συμβόλαια».

Τέλος για την απόκτηση του Πατρίκ Ντιμπαλά, είπε: «Έχει τελειώσει το θέμα με τον Ντιμπαλά. Με τον Φόλαν, ήταν εδώ, κάναμε δοκιμές, έγιναν εξετάσεις, είναι μια άλλη διαδικασία. Δεν θα συνέφερε τον Πανιώνιο. Δεν υπήρχε χρόνος να γίνουν παραπάνω εξετάσεις για τον παίκτη. Δεν είχαμε χρόνο να το επιβεβαιώσουμε».

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
    ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
    ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΛΟΝΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΣ ΜΟΥ
    ΠΕΙ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ.
    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΝΙΩΘΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΙΚΗ
    ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
    ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή