ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Οι συνέπειες της συνεργασίας Ρεκόμπα!

Του Πάνου Κατσούλα

Μεγαλεία & Ρεκόμπα δε θέλαμε; Να λοιπόν τ' αποτελέσματα! Η πλευρά του απειλεί ότι θα αφανίσει τον Πανιώνιο των χιλίων προβλημάτων αν δεν τακτοποιήσει άμεσα το χρέος των 65000 ευρώ προς αυτόν! Αν και πιστεύω ότι όλα αυτά είναι περισσότερο ενέργειες εκφοβισμού και πίεσης, άλλωστε είναι πολύ της μόδας το τελευταίο διάστημα, όμως ποτέ κανένας δε ξέρει αν επιθυμούν να στήσουν κάποια ομάδα στον τοίχογια να φοβηθούν και οι υπόλοιπες! Και αυτή η ομάδα μπορεί να είναι ο Πανιώνιος!Θα ρωτήσει κάποιος: Μα καλά δε θα πρέπει να τακτοποιούνται οι υποχρεώσεις προς τρίτους; Σαφώς και θα πρέπει, όμως όταν κάποιος έχει γονατίσει από τα χρέη ή είναι εξαθλιωμένος από την οικονομική κρίση δεν του δίνεις το τελειωτικό χτύπημα. Ιδίως αν είσαι φίλος του, όπως υποτίθεται ότι είναι ο κ.Ρεκόμπα. Αντιθέτως δίνεις κάποιες ανάσες σ’ όσους αντιμετωπίζουνοικονομικά προβλήματα, ώστε ν’ αποπληρώσουν το χρέος σ’ ένα βάθος χρόνου (ρύθμιση χρεών).Πάντως ο επίσημος Πανιώνιος πρέπει να προβεί άμεσα σε μια ανακοίνωση για να μην ανησυχούν οι φίλοι του, διότι ο νομικός εκπρόσωπος του Ρεκόμπα ισχυρίζεται ότι δεν ισχύουν ο διακανονισμός και οι ρυθμίσεις χρεών! Είναι δυνατόν οι ρυθμίσεις χρεών να ισχύουν παντού, για τα κράτη, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις, την εφορία και ο αποδεδειγμένος με έγγραφα διακανονισμός των χρεών να μην ισχύει για την ΕΠΟ; Μάλλον έχει βαλθείνα μας τρελάνει ο κ. νομικός εκπρόσωπος του Ρεκόμπα, αλλά αυτός φαίνεται ότι κάνει καλά τη δουλειά του. Επιπλέον η ανακοίνωση θα πρέπει να βγει για να μην αιωρούνται φήμες & δημιουργούνται ψευδαισθήσεις ότι ο Πανιώνιος τυγχάνει τάχατης εύνοιας της ΕΠΟ, η οποία τον αφήνει και κάνει μεταγραφές ενώ χρωστάει της Μιχαλούς!Τέλος νομίζω ότι ο κ. Τσακίρης χρειάζεται να πάρει τηλ. τον κ. Ρεκόμπα και να τον ρωτήσει αν θέλει πράγματι να καταστρέψει τον Πανιώνιο για 65.000 ευρώ! Ιδίως τώρα που κάνει τιτάνιο αγώνα να εξυγιανθεί οικονομικά. Ρυθμίζοντας παλιά χρέη, μειώνοντας τις δαπάνες κλπ.! Εκτιμώ ότι μπορεί να το κάνει επειδή είναι ή υπήρξαν κατά το παρελθόν φίλοι. Διαβάστε τους ισχυρισμούς του νομικού εκπροσώπου Ρεκόμπα στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=222291&Sport=1&Competition=1713&Season=100081&Country=82&Team=16705&Round=252785

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου