ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Μάντζιος: «Μεγάλη προσοχή»

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο Άκης Μάντζιος, τονίζοντας πως οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει να προσέξουν πολύ, καθώς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι (5/2, 17:15). Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε πως θα «χτυπήσουν» το παιχνίδι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova
:
Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες και ότι προβλήματα και αν έχει δεν αλλάζει αυτό και χρειάζεται μεγάλο σεβασμό. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι η ΑΕΚ στην έδρα της δεν έχει κερδίσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για αποτέλεσμα. Εμείς δουλεύουμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα αρκετά καλά και πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα".
Για το αν μπορεί να κερδίσει ξανά την ΑΕΚ, όπως το είχε κάνει και πέρυσι: «Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Καμία σχέση με το περυσινό ματς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και όποιος νομίζει πως θα είναι εύκολο είναι γελασμένος. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, έχουμε δείξει ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και "χτυπάμε" όλα τα παιχνίδια είτε παίζουμε εντός, είτε παίζουμε εκτός έδρας. Επίσης, για πρώτη φορά απ' όταν αναλάβαμε που δεν έχουμε προβλήματα και σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι έχουμε επιλογές».
Για το δυνατό σημείο της ΑΕΚ
: «Είναι καλή ομάδα με εμπειρία. Διαθέτει παίκτες που έχουν πολλή εμπειρία θα έλεγα. Υπάρχουν επίσης ταλαντούχοι. Θέλει μεγάλη προσοχή σε πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με τακτική".
Για Ντιμπαλά και Αντούνιες
: «Είναι στα πλάνα μας. Θα εκτιμηθεί η κατάσταση την τελευταία στιγμή».
Για το ότι εκτός έδρας δεν έχει ανάλογα αποτελέσματα με τα εντός: «Στα εκτός έδρας ματς, έχουμε πάρει μια ισοπαλία στη Λιβαδειά και έχουμε τρεις ήττες με καλή εικόνα, αλλά και πολλά προβλήματα. Στην Ξάνθη πήγαμε χωρίς 10 παίκτες, στον ΠΑΟΚ χωρίς 6, στον Εργοτέλη επίσης είχαμε απουσίες, αλλά είχαμε μια καλή παρουσία. Λειτουργήσαμε σαν σύνολο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας χωρίς απουσίες. Θα έχουμε πολλές επιλογές. Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".
Για το αν υπάρχει κάτι που δεν του αρέσει στα εκτός έδρας ματς από την ομάδα του
: «Υπάρχουν κάποια ζητήματα. Απλά πρέπει να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα. Να παίζουμε δηλαδή κομπλέ και εκτός έδρας. Έως τώρα είχαμε απουσίες, παίζαμε με άπειρα παιδιά και αυτό μας στοίχισε».

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ
    ΑΕΚ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1971.ΔΕΝ ΕΜΕ-
    ΝΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.ΕΜΕΝΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ,Ν.ΗΡΑ-
    ΚΛΕΙΟ,ΚΗΦΙΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟ
    Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙ
    ΚΟΣ Η ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΛΠ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥ-
    ΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΠΡΩ-
    ΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Π.Χ ΑΠΟ ΤΑΓΙΑΝΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΣ Η Π.Χ. ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΛΠ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
    ΔΗΛ. ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.ΕΤΣΙ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ Η ΟΙΚΟΝΟ-
    ΜΙΚΗ ΔΥΝΑ ΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ Ο-
    ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 30-40000 ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
    ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΝΟΟΥΣΑ
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1890 ΚΑΙ Ο
    ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 1891.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΤΖΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟ-
    ΓΟΥ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή