ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Παπαμιχαήλ: «Δυνατός ο Πρωτέας, τελικά προκριθήκαμε»

Η Πελαγία Παπαμιχαήλ (ανίκητη στις δύο ρακέτες) και η Κατερίνα Σπαθάρου (πάλεψε για την ανατροπή) ήταν οι κορυφαίες των ομάδων τους για Πανιώνιο και Πρωτέα Βούλα, στη νίκη πρόκριση του συλλόγου της Νέας Σμύρνης στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών.

Μιλώντας στο womensports.gr μετά το ματς στη Βούλα, η Παπαμιχαήλ σχολίασε: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Πρωτέας Βουλάς, παρότι αγωνίζεται στην Α2, είναι πολύ ισχυρή ομάδα και με καλό επίπεδο. Ξέραμε επίσης ότι είχαν μεγάλο κίνητρο να προκριθούν στο φάιναλ φορ. Εμείς καταφέραμε να ξεφύγουμε με δέκα πόντους, αλλά κάπου εκεί χαλαρώσαμε και ο Πρωτέας αντέδρασε καλά. Μας δόθηκε ξανά η ευκαιρία με τις βολές στο τέλος να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά χάθηκαν και οι τέσσερις και φτάσαμε να κριθεί το ματς στο τελικό σουτ. Η ομάδα μας έχει δύναμη στη ρακέτα, αλλά και στο περιφερειακό σουτ. Ο Πρωτέας κατάφερε να μας περιορίσει αρκετά, τελικά όμως ανταπεξήλθαμε και συνεχίζουμε....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου