ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Εκπτώσεις στα παιδιά ανέργων και πολυτέκνων

Η οικονομική κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία έχει άμεσο αντίκτυπο στην δυνατότητα άθλησης των παιδιών και των εφήβων, καθώς πολλές οικογένειες, στην ανάγκη να μειώσουν τα έξοδα τους, περικόπτουν το κόστος άθλησης. Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης δεν μπορεί και δεν θα μείνει αδρανής μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα. Ο Σύλλογος των 3.500 αθλητών πορεύεται εδώ και 122 χρόνια με το βλέμμα στραμμένο στην Κοινωνία και στην αθλούμενη νεότητα. Παρ' όλο που εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει την παραμικρή οικονομική ή άλλη στήριξη από την Πολιτεία και τους άλλους φορείς, πήρε την απόφαση να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων του τις οικογένειες των αθλητών να συνεχίσουν την άθλησή τους.

Για τον σκοπό αυτό, με ομόφωνη απόφαση του, το ΔΣ του Πανιωνίου ΓΣΣ όρισε εκπτώσεις στις συνδρομές των αθλητών στις Αθλητικές Ακαδημίες του Συλλόγου για τα παιδιάανέργων και πολυτέκνων. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε μείωση 50% στην τιμή της συνδρομής εάν ο ένας γονιός είναι άνεργος και 75% αν είναι άνεργοι και οι δύο γονείς. Για τα παιδιά πολυτέκνων ισχύει έκπτωση 50% για το πρώτο παιδί και 75% για το δεύτερο και πέραν. Η έκπτωση θα γίνεται με απλή επίδειξη στις Γραμματείες της κάρτας ΟΑΕΔ ή Πολυτέκνου.

Επιπλέον αποφασίστηκε η μείωση στην τιμή της συνδρομής ως Μέλος στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο στο ποσό των 40€ ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου