ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Και πρώτη και αποθέωση!

Την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν την αποθέωση από σχεδόν 300 οπαδούς της ομάδας. Απόντες οι Ρόκας, Μιχαηλίδης με τον τελευταίο να βρίσκεται πολύ κοντά στο «αντίο» από τους Νεοσμυρνιώτες.

Έπειτα από τον καθιερωμένο αγιασμό του παπά-Θανάση, ο οποίος εδώ και χρόνια είναι εκείνος που ανοίγει την περίοδο για τον Πανιώνιο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού, Δημήτρη Ελευθερόπουλου. 300 περίπου οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο τους υποδέχτηκαν με συνθήματα και καπνογόνα όταν οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η πρώτη προπόνηση είχε προβλήματα και απουσίες. Ο Σουλέιμαν Όμο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Στάθης Ρόκας πήρε άδεια για οικογενειακούς λόγους ενώ ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Πανιώνιο. Πρώτος στόχος του έμπειρου τερματοφύλακα είναι να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας έτσι ώστε να πάρει τα δεδουλευμένα και να λύσουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί τότε θα καταλήξει σε προσφυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου