ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Για την σύμβαση του Απήλιον

Ενα e-mail από άγνωστο αποστολέα που αναφέρεται στη διαμάχη του Πανιωνίου με την πλευρά του Κωνσταντίνου Τσακίρη για το "Απήλιον" είδε το φως της δημοσιότητας. Περιλαμβάνει έναν όρο από το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ της ομάδας και της ιδιοκτησίας του "Απήλιον" εγείρει ερωτήματα. Κι αυτό γιατί από τον Πανιώνιο, επιβεβαιώνουν πλήρως τον όρο που αφορά τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου, ταυτόχρονα όμως εκφράζουν την έκπληξή τους για το γεγονός ότι έχει σταλεί από κάποιον άλλο και όχι από τους ίδιους το συγκεκριμένο e-mail. Μάλιστα αυτό που έλεγαν στελέχη της ομάδας είναι πως: "Προφανώς και έχουμε κάποιον που συμφωνεί μαζί μας, όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί διάλεξε αυτό τον τρόπο για να κάνει την εμφάνισή του.

Το επίμαχο e-mail αναφέρει:

"Απορίες ενός "τρελαμένου" Πανιώνιου

"Σύμφωνα με όσα ορίζονται στο από 1/2/2009 Ιδιωτικό Συμφωνητικό Παροχής Αθλητικών Υπηρεσιών μεταξύ της «Απήλιον» και της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ , ως αυτό τροποποιήθηκε την 4/1/2011, στον πίνακα ΙΙ παραχωρούνται στην ΠΑΕ τα εξής:

9 Δωμάτια Α΄ομάδας και προπονητών

Κυρίως κτήριο, Α όροφος

Η εταιρεία ΑΠΗΛΙΟΝ, με βάση τις προδιαγραφές προηγούμενων τεχνικών επιτελείων, έχει διαμορφώσει τους υπόλοιπους χώρους του Α' ορόφου σε 9 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια (1 μονόκλινο, 3 τρίκλινα και 5 τετράκλινα), τα οποία φιλοξενούν 30 άτομα συνολικά και είναι στη διάθεση της ΠΑΕ".

Α) Ισχύει το παρών και αν δεν ισχύει, γιατί δεν ενημέρωσε η "Απήλιον" την ΠΑΕ; Από που προκύπτουν οι αστειότητες περί απαγόρευσης διαμονής το βράδυ ή μόνο το μεσημέρι. Ή υπάρχουν δωμάτια που δίνονται στην ΠΑΕ ή δεν υπάρχουν και άρα κακώς αναφέρονται.

Β) Στο απαντητικό έγγραφο με ημερομηνία 15 Ιουνίου, η πλευρά Τσακίρη αναφέρει: "Θα σκεφτόμουν ίσως να εξυπηρετήσω μία μείωση της τάξης 20%-25%, αλλά με ταυτόχρονη άρση της αποκλειστικότητας χρήσης της ΠΑΕ". Να εκδιωχθεί δηλαδή η ΠΑΕ από το "Απήλιον". Και συζητάει για μείωση αυτής της τάξης, την στιγμή που η ΠΑΕ λόγω μείωσης των εσόδων της κατά 70% και άρα της οικονομικής στενότητας είναι αναγκασμένη να κάνει μειώσεις ακόμα και στους χαμηλόμισθους υπαλλήλους της, της τάξης των 30%-35%.

Γ) Γενικά πρόκειται για ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, που αναγκάζει την ΠΑΕ σε παραίτηση του δικαιώματος καταγγελίας του δήθεν λόγω ακαταλληλότητας του αθλητικού κέντρου ή λόγω δήθεν νέων αναγκών της, ή λόγω υποβιβασμού της σε κατώτερη κατηγορία του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ή λόγω απρόοπτης μεταβολής συνθηκών ή επειδή της υπεβλήθη προσφορά για χρήση έτερου προπονητικού κέντρου αντί χαμηλότερου μισθώματος!

Την ώρα δηλαδή που καταρρέει η χώρα, κάποιοι έχουν φροντίσει να κρατούν δέσμια την ΠΑΕ Πανιώνιος με τους παραπάνω όρους.

Τα συμπεράσματα δικά σας...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου