ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Δεν πάνε Νάουσα Όμο, Σιδεράκης!

Χωρίς του Όμο και Σιδεράκη θα μεταβεί στην Νάουσα ο Πανιώνιος, όπου και θα πραγματοποιήσει στα Τρία Πέντε Πηγάδια το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο προπονητής του συλλόγου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, άφησε εκτός αποστολής τους δύο εν λόγω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα παραμείνουν στην Αθήνα.
Ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος απουσιάζει αδικαιολογήτως από τις προπονήσεις των «κυανέρυθρων» τις τελευταίες μέρες και θα κληθεί από την διοίκηση της ομάδας να απολογηθεί.
Όσον αφορά τον Σιδεράκη. Ο 25χρονος τερματοφύλακας είναι χαρακτηριστικό ότι βρέθηκε υπέρβαρος κατά 8 κιλά, ενώ τα επίπεδα του λίπους στο σώμα του είναι αρκετά υψηλότερα από το επιτρεπτό.

Πηγη: Scorenews.gr

1 σχόλιο:

  1. Εδώ τον Ελευθερόπουλο τον είχαμε πέρυσι να παίζει με λουμπάγκο, το λίπος του Σιδεράκη μας μάρανε. Και τώρα τον αφήνει στο Bodyline να ρίξει τα κιλά ενώ αν τον έπαιρνε στη Νάουσα και τον τάραζε στη γυμναστική,θα το έριχνε στις μακαρονάδες. Ντροπή οι προφάσεις... Έτσι έχουμε διώξει όλον τον κόσμο. Έτσι υποθηκεύουμε τελείως το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή