ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Νικάμε, προχωράμε…

Ναι αυτός είναι ο Πανιώνιος που θέλουμε να βλέπουμε. Με πάθος, αγωνιστικότητα, αυταπάρνηση. Μια ομάδα που ξεπερνά τα προβλήματά της μέσα στο γήπεδο και στέκεται όρθια απέναντι σε έναν εξαιρετικής ποιότητας αντίπαλο, όπως είναι ο Λεβαδειακός.

Μετά από επτά αγώνες η ομάδα επέστρεψε στις νίκες, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Κυρίως όμως ανέκτησε τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και αυτό θα την βοηθήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έχω γράψει πολλές φορές ότι η φετινή ομάδα του Πανιωνίου με το σπαθί της έφτασε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Αυτό έγινε και σήμερα. Παρά το άγχος, παρά το «βαρύ κλίμα» οι παίκτες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, έβαλαν τη μπάλα κάτω και έφτασαν στη κατάκτηση μιας σπουδαίας και παλικαρίσιας νίκη. Στην βελτίωση της ομάδας καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Όπως στα αρνητικά αποτελέσματα θεωρώ τον προπονητή σημαντικό παράγοντα έτσι και στα νικηφόρα η συμμετοχή του κόουτς είναι καθοριστική. Ο κόουτς διέγνωσε (σωστά…) ότι η ομάδα δεν μπορεί πλέον (λόγω των απωλειών…) να παίζει 4-3-3 και τόλμησε την αλλαγή του συστήματος. Το 4-2-3-1 που παρέταξε σήμερα λειτούργησε σχεδόν άψογα, καθώς η ομάδα απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες δέχθηκε ελάχιστες επιθέσεις.

Εδώ πρέπει να σταθώ στην εξαιρετική εμφάνιση του Παναγιωτούδη που μαζί με τον Φανούρη «έδεσαν» μπροστά από την άμυνα και θωράκισαν την ομάδα. Νομίζω ότι με αυτό το σύστημα ο Πανιώνιος μπορεί πλέον να έχει πολύ καλύτερο αγωνιστικό μέλλον.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν έκαναν κατάθεση ψυχής και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για να φτάσουμε γρήγορα στον βαθμολογικό στόχο, ώστε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη σεζόν που θα είναι εξίσου δύσκολη απ’ όλες τις πλευρές (οικονομικά & αγωνιστικά).

Για τελευταίο άφησα τα θλιβερό θέαμα των άδειων κερκίδων. Σε ένα κομβικό ματς ο περιβόητος (που είναι άραγε;) φίλαθλος κόσμος του Πανιωνίου ήταν απόντας. Οι «Πάνθηρες» πιστοί στο ραντεβού τους ήταν εκεί στη θύρα 3 και δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε για τον Ιστορικό. Οι υπόλοιποι όμως που ήταν; Περίπου 1000 εισιτήρια κόψαμε. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουν οι Πανιώνιοι ότι τα μόνα οικονομικά έσοδα της ΠΑΕ είναι από τα εισιτήρια; Τι άλλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου