ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ισοπαλία με Βέροια...

Για έκτο συνεχόμενο ματς ο Ιστορικός έμεινε μακριά από τη νίκη, ακθώς παρεχώρησε ισοπαλάι 1-1 στη Βέροια. Η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση και πρέπει με ψυχραιμία να λυθούν τα όποια προβλήματα. Φυσικα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ φαινόμενα προπηλακισμών σε βάρος του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Ολοι μαζί φτάσαμε την ομάδα ψηλά, όλοι μαζί πρέπει να την βγάλουμε3 από τη δύσκολη θέση.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος...
Δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το παιχνίδι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην δουλειά των παικτών του και στο γεγονός πως πετάχτηκαν κάποια αντικείμενα από οπαδούς του Πανιωνίου προς το μέρος του. Αινιγματικός ακόμα και για το μέλλον του στην ομάδα ο τεχνικός του Πανιωνίου. Αναλυτικά: "Δεν θέλω να πω τίποτα για το παιχνίδι. Θέλω να πω μόνο ότι οι παίκτες μου είναι μεγάλα παλικάρια. Δουλεύουν πολύ σκληρά αυτούς τους εφτά μήνες και τους ευχαριστώ πολύ. Είναι δεύτερη φορά που κάποιοι οπαδοί μου πετούν αντικείμενα. Δεν το επιτρέπω ούτε εγώ ο ίδιος για την δουλειά που ρίχνω να γίνεται αυτό. Τα υπόλοιπα θα τα πω με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι στην ομάδα αύριο", ήταν τα λόγια του "Ελέ".

Ανακοίνωση της ΠΑΕ
Αιχμές για την διαιτησία του Αμπάρκιολη στο ματς με την Βέροια άφησε η ΠΑΕ Πανιώνιος, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Παράλληλα, η διοίκηση του Ιστορικού απένημε συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:  "Οι κακές διαιτητικές αποφάσεις δυστυχώς δεν μας εξέπληξαν. Συγχαρητήρια παρ’ όλα αυτά στο προπονητικό μας επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και το αποτέλεσμα που κατέκτησαν, κόντρα σε αυτές τις αποφάσεις. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε υπηρετώντας το υγιές ποδόσφαιρο, αλλά και για να υπερασπιστούμε αυτό που χτίζουμε".

Δηλώσεις του Τάσου Αυλωνίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου