ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Μάλλον μπλέξαμε...

Την έκτη ήττα σε επτά αγώνες γνώρισε ο Ιστορικός στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 2-1. Για έναν ακόμη αγώνα η ομάδα είχε κακή απόδοση και ηττήθηκε (σχεδόν) φυσιολογικά.  Το γκολ πέτυχε στο 88' ο Χρήστος Αραβίδης.
Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κούρντι, Ρόκας (52’ Κούρος), Αυλωνίτης, Τόσκας, Ανδράλας (74’ Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Καμπάνταης, Οκόγιε (52’ Κολοβός).

Στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανέφερε: "Ξέραμε το παιχνίδι του ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που μέσα στο «Γεντί Κουλέ» έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού που εμείς είχαμε δουλέψει την προηγούμενη εβδομάδα. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να δεχτούμε και στην συνέχεια μετά το 2-0 το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο για εμάς. Μόνοι μας θα πρέπει να βρούμε την δύναμη για να βγούμε από αυτό το τούνελ. Την ψυχολογία δεν μπορεί να στην φτιάξει κανένας, πρέπει να την βρίσκουμε μόνοι μας. Υπάρχει μεγάλη διαφορά εκτός Γεντί Κουλέ και εντός Γεντί Κουλέ. Είναι προς τιμήν των ανθρώπων του ΟΦΗ που με τόσα προβλήματα είναι τρομερά ανταγωνιστικός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου