ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Οχι ετσι ρε

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίοδης και ο Πατρίκ Ντιμπαλά στο ματς με την Δόξα Δράμας ήταν οι καλύτεροι παίκτες. Σήμερα στο "Κλ. Βικελίδης" ήταν οι μοιραίοι για την ήττα από τον αρη. Ο Μιχαηλίδης έχει απόλυτη ευθύνη για τα 3 από τα τέσσερα γκολ. Τα δέχθηκε όρθιος και ακίνητος. Ο Ντιμπαλά έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1-3, ενώ σ' όλο το ματς ήταν "χαλαρός" λες και έπαιζε φιλικό ματς. Ομως λάθη έκανε και ο Ακης Μάντζιος με σημαντικότερο την αλλαγή του Αντούνες. Μόλις βγήκε ο Πορτογάλος ο Αρης έκανε όλες τις επιθέσεις από τη πλευρά του. Αν δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού ήταν λάθος. Επίσης η πλάκα με τον Κούγιε πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι δυνατόν να μην μπαίνει στο ματς ο Αμπντουλάγεφ και να μπαίνει αυτός ο απίθανος Οκούγιε που δεν μπορεί να σταθεί όρθιος. Ας σταματήσει η πλάκα. Το παιδί δεν κάνει ούτε για το ερασιτεχνικό. Τσάμπα ήττα που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Τέλος πάντων. Κοιτάμε μπροστά και το ματς με τον Λεβαδειακό.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Ρόκας, Σιόβας, Πιέρ, Κούρντι, Αντούνες (72’ Γουνδουλάκης), Ρόβας, Όμο (80’ Όκουε), Μενδρινός, Ντιμπαλά, Κούτσι

2 σχόλια:

  1. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει γενικώς η πλάκα στην πλάτη της ομάδας. Είναι δυνατόν να προσπαθείς να πάρεις εκτός έδρας αποτέλεσμα και να μου βάζεις τον Φανούρη; Είναι πολύ αργός και δεν μπορεί (δεν προλαβαίνει) να παίξει άμυνα. Αφού το ξέρεις ότι θα πιέσει ο αντίπαλος. Και για να μη μιλάμε στον αέρα, εκεί στην ομάδα κρατά κανείς στατιστικά των παικτών; Πόσες φορές έκοψαν, πόσες απ' αυτές με φάουλ, πόσες πάσες έδωσαν, πόσες ήταν σωστές κλπ; Αν είναι να χάσουμε ή να πέσουμε, ας μπούνε παίκτες νέοι που θα τρέχουν και θα προσπαθούνε τουλάχιστον κι εμείς θα τους στηρίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ (ΠΟΥΛΑΜΕ) ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 4(ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ 3)ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΡΕΣΑΙ ΑΕΡΑ ΕΝΩ Η ΜΠΑΛΑ ΠΗΓΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ(ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ),ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΣΕ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ{ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΝΔΡΙΝΟ),ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΓΟΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΖΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ).

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 98 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή