ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Σημαντική νίκη

Εύκολο απόγευμα πέρασε στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε άνετα της Δόξας Δράμας με 2-0. Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν στην νίκη με γκολ των Αντούνες και Ντιμπαλά και αρκούσε ένα τέταρτο έτσι ώστε να σημειώσουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και να απομακρύνθούν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στον υποβιβασμό στην Football League.

Το πρώτο μέρος κύλησε ιδανικά για τον Πανιώνιο. Οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου μπήκαν με σκοπό να «τελειώσουν» όσο νωρίτερα γινόταν με την υπόθεση νίκη και αυτό έκαναν. Πρώτη καλή επίσκεψη των Νεοσμυρνιωτών στην περιοχή της Δόξας, έγινε μόλις στο 2’ με τον Όμο να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στην συνέχεια, στο 6’ ο Αντούνες ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ που κέρδισε ο Πανιώνιος και έκανε το 1-0. Το χτύπημα ήταν εξαιρετικό και ο Ρόκα μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα. Στο 11’, ο Σιόβας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των «Μαυραετών» και μετά από δύο λεπτά Κούτσι και Ντιμπαλά συνεργάστηκαν άψογα και ο τελευταίος πλάσαρε άψογα, πραγματοποιώντας το 2-0. Ύστερα, οι «κυανέρυθροι» έριξαν τον ρυθμό τους και δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους Δραμινούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό παρέμεινε ίδιο. Ο Πανιώνιος είχε τα διαστήματα του, στα οποία φόρτσαρε για να πετύχει ένα γκολ ακόμα και η Δόξα προσπαθούσε χωρίς όμως αποτέλεσμα να μειώσει το σκορ. Στο 53’, ο Σιόβας αφού πέρασε όλους τους αντιπάλους του, έφτασε μέχρι τον Ρόκα αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας βγήκε σωστά και μπλόκαρε. Στο 60’ ο Σάμαρης και στο 63’ ο Ντιμπαλά έχασαν τις δικές τους ευκαιρίες, αλλά στο 65’ η Δόξα Δράμας απάντησε με σουτ του Αραβίδη, με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη να λέει «όχι».

Ο Πανιώνιος ζητούσε απεγνωσμένα το τρίτο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε αφού Κούτσι, Μενδρινός σπατάλησαν τις ευκαιρίες που είχαν αλλά το ζητούμενο ήταν ένα. Το τρίποντο της νίκης, το οποίο και μάζεψε στην προσπάθεια να μην κινδυνεύσει.

Πανιώνιος (Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Κούρντι, Σιόβας, Πιέρ, Αντούνιες, Όμο, Μενδρινός, Σάμαρης (Ρόβας 67'), Αμπντουλάγεβ, Ντιμπαλά (Μιλοβάνοβιτς 73'), Κούτσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου