ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

"Bόμβα" με Μιούλενς στον Πανιώνιο!

Μεγάλη και σπουδαία μεταγραφή από τον Πανιώνιο, καθώς συμφώνησε με τον Αμεκρικανό σέντερ, Μπι Τζέι Μιούλενς και θα τον έχει μέχρι να λήξει το λοκ-άουτ. Μετά την προσθήκη του Ντίμπλερ, ο Πανιώνιος προχώρησε σε ακόμη μια εξαιρετική μεταγραφή, που δεν βλέπουμε συχνά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αναφερόμαστε φυσικά στον Μπι Τζέι Μιούλενς.
Ο 22χρονος σέντερ, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στην "κυανέρυθρη" ΚΑΕ και έτσι η μεταγραφική βόμβα έσκασε όχι μόνο στη Νέα Σμύρνη, αλλά και σ' ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Μιούλενς (22 χρονών, 2.13 ύψος) αγωνιζόταν για δύο χρόνια στους Θάντερ, ενώ ήταν στο Οχάιο Στέιτ ως διάδοχος του Κώστα Κουφού, μαζί με τον έτερο Αμερικανό που ήρθε φέτος στον Πανιώνιο, τον Τζον Ντίμπλερ. Πέρσι αγωνίστηκε στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έχοντας μικρό χρόνο συμμετοχής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην "πλατεία" θα βρει και τον συμπαίκτη του στους "Buckeyes" Ζήση Σαρικόπουλο. Ο Μιούλενς, που θα έχει δικαίωμα επιστροφής στο ΝΒΑ σε περίπτωση που γίνει άρση του λοκ-άουτ, είναι ένα καθαρόαιμο "5αρι" με πλούσια φυσικά προσόντα.

Είχε επιλεχτεί στο ντραφτ του 2009 στο Νο24!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου