ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Τέλος εποχής Τσακίρη

Ολοκληρώθηκε το βραδύ της Τρίτης (4/1) η διαδικασία μεταβίβασης του 67% των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος από τον κ. Κωνσταντίνο Τσακίρη στον Ερασιτέχνη!

Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τη μεταβίβαση, με την οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο ιδιοκτήτη, αναφέροντας: «Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ευχαριστεί τον κ. Τσακίρη για όλα όσα προσέφερε στο σύλλογο και εύχεται να είναι κοντά μας και στη συνέχεια».

Εξάλλου, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, σε ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς, ο πρόεδρος του Πανιώνιου ΓΣΣ και της ΠΑΕ κ. Γεράσιμος Βεντούρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναφερθεί αναλυτικά σε όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.

6 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ τον Τσακίρη που προσπάθησε. Ευχαριστώ τον Τσακίρη που σε πολλές περιπτωσεις όρθωσε ανάστημα κόντρα στο ΠΟΚ και που στις μεταγραφές τους τα πήρε κανονικά και δεν ξεπουλιότανε.
    Ευχαριστώ τον Τσακίρη που για μικρά διαστήματα με έκανε να ονειρεύομαι ομορφότερα πράγματα από αυτα που ήξερα.
    Είμαι επίσης σίγουρος οτι η δική του σούμα δεν τον βρίσκει κερδισμένο. Μάλλον έχασε πολλά χρήματα στον Πανιώνιο, έχασε και την επαγγελματική του σταθερότητα καθώς και την οικογενειακή του ηρεμία.
    Ο Τσακίρης έκανε μάλλον και πολλά λάθη από ότι λένε οι γνώστες αλλά στην τελική ανάλυση για εμένα προσωπικά ήταν ένας επιτυχημένος πρόεδρος που όντως προσπάθησε, θυσίασε πολλά και τελικά απέτυχε. Έτσι είναι όμως, λάθη κάνουν μόνο όσοθι προσπαθουν. Αν δεν κάνεις τίποτα τότε σίγουρα είσαι αλάνθαστος!
    Σαν Πανιώνιος, ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα... και δυστυχώς κε Τσακίρη για τα στερνά δεν μπορείς να περηφανεύεσαι. Σε κάθε περίπτωση, ασχέτως προσφοράς και λαθών κατά τη διάρκεια της ιδιοκτησίας του, θα ήταν καλύτερα να φεύγει κάποιος με το κεφάλι ψηλά και όχι αφήνοντας την κατάσταση που όλοι βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ the player.gr ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ. ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΕΝΤΡΩΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΝΑΥΑΓΗΣΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.
    ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΟΠΑΝΑ ΤΗΝ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΒΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!!!!!

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έφυγε ο μεγαλήτερος παράγοντας που έχει περάσει απο το πανιώνιο μαζί με το σταματελάτο.Κρίμα και εύχομαι να μην σταμάτησε να αγαπάει το σύλλογο.
    Ολα να του πάνε καλά και να είναι γερός.

    Τσακ ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεβαστη η καθε αποψη.Λοιπον η δικη μου ειναι οτι συγκαταλεγεται αναμεσα στους χειροτερους.Τα στερνα τιμουν τα πρωτα.Ετσι οπως μας αφησες εγω προσωπικα σου ευχομαι οτι χειροτερο στην απο εδω και περα ζωη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ? ΜΑΣ ΤΙΣ "ΦΑΓΑΝΕ" ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ τσακιρη ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ 'Η ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ,ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ τσακιρη ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ) ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΟ.ΕΛΠΙΖΩ, ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΗ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή