ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Έτοιμοι για καλό ξεκίνημα»

Αισιόδοξος για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον ΚΑΟΔ (Κυριακή 14/10, 17:00), δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο 47χρονος κόουτς εξήγησε ότι η ομάδα του, αν και δεν είναι πλήρως έτοιμη, μπορεί να πάρει τη νίκη σε μία δυνατή έδρα, όπως είναι αυτή της Δράμας, παρότι τα ματς στην έναρξη της χρονιάς είναι πάντα δύσκολα.

«Ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερα δύσκολος καθώς θα παίξουμε σε μία δυνατή έδρα όπως αυτή της Δράμας. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και να πάρουμε τη νίκη. Όπως είναι αναμενόμενο καμία ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν είναι 100% έτοιμη», είπε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» και πρόσθεσε:

«Όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η νίκη σε αυτόν τον ιδιαίτερο αγώνα καθώς στη συνέχεια έχουμε πολύ καλό πρόγραμμα και είναι στο χέρι μας να το αξιοποιήσουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητής του και ο πόιντ γκαρντ των Νεοσμυρνιωτών, Γιάννης Αθηναίου: «Η αποστολή μας είναι δύσκολη λόγω του ότι όχι μόνο είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία σκληρή ομάδα όπως η Δράμα στην έδρα της. Ο ΚΑΟΔ έχει ξεκινήσει φέτος πολύ δυνατά και αυτό φάνηκε και από την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Εντός έδρας είναι ακόμη πιο ισχυρός αφού ο κόσμος στη Δράμα αγαπάει την ομάδα και βρίσκεται στο πλευρό της. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και στόχος μας είναι να φύγουμε νικητές από το γήπεδο».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το μεσημέρι του Σαββάτου χωρίς προβλήματα. Οι «κυανέρυθροι» θα αναχωρήσουν στη συνέχεια για τη Δράμα για τον αγώνα της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου