ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Νίκη με Πλατανιά

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 του Πλατανιά, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 85’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Μιλοβάνοβιτς, ύστερα από ανατροπή του Κολοβού.

Πανιώνιος: Ανέστης (46'Γιαννακόπουλος), Κούρντι (60'Σπυρόπουλος), Κούρος (50'Γιαννούλης), Λαμπρόπουλος (75'Αυλωνίτης), Ανδράλας (60'Κουλουχέρης), Ρόκας (80' Καλαϊτζίδης), Γουνδουλάκης (60'Μιλοβάνοβιτς), Σάμαρης (46' Μενδρινός), Ντούνης (60'Κολοβός), Οκόγιε (75'Δρόσος), Αραβίδης

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τους «κυανέρυθρους» την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό στις 19:30 στο ίδιο γήπεδο.

Υπέγραψε ο Γιαννακόπουλος

Σημαντική προσθήκη για τον Πανιώνιο, ο οποίος συμφώνησε για δύο χρόνια με τον Νίκο Γιαννακόπουλο. Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνιζόταν στην Ουντινέζε και πλέον, για θα παίζει στην Σούπερ Λίγκα με την φανέλα των «κυανέρυθρων».

Ο Γιαννακόπουλος αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, όμως το καλοκαίρι του 2010 πουλήθηκε στην Ουντινέζε όπου δούλεψε στην ομάδα Νέων και έκανε πολλά και καλά παιχνίδια.

Αφού υπήρξαν κάποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, όμως συμφωνία δεν προήλθε και έτσι ο παίκτης αποφάσισε να συνεχίσει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, με την μορφή δανεισμού για δύο χρόνια. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στις προπονήσεις του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου