ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Σφράγισε επιταγή ο Κουμορτζί, «φιρμάνι» για Χίκα!

Τον… ατελείωτο έχουν τα προβλήματα για τον Πανιώνιο!

Εκεί που η ομάδα, αγωνιστικά, τουλάχιστον και ας προέρχεται από δύο σερί ήττες, πάει να πάρει τα πάνω της… αμαρτίες, του -όχι και τόσο μακρινού- παρελθόντος, έρχονται να διαταράξουν εκ νέου την ηρεμία στη Νέα Σμύρνη.

Αφού, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας (31/10) έφτασε στα γραφεία του συλλόγου… φιρμάνι 100.000 ευρώ από τη Μάιντς για τη μεταγραφή του Σαμίρ Χίκα -που είχε κάνει η διοίκηση Κιντή…- την ίδια ώρα ο Μπερνάρ Κουμορτζί σφράγιζε επιταγή της ΠΑΕ, αγανακτισμένος από τη συμπεριφορά της, κυρίως στο θέμα των οφειλών του, αλλά και για κάποια άλλα θέματα-προβλήματα, για τα οποία είχε λάβει υποσχέσεις πως θα λυνόντουσαν, αλλά περίμενε μάταια…

Η επιταγή αφορούσε περσινές οφειλές της κυανέρυθρης ΠΑΕ στον Γκανέζο μέσο και έληγε σήμερα! Έτσι, ο «Κούμο» αποφάσισε να κάνει πράξη αυτό που το περιβάλλον του… ψιθύριζε από το καλοκαίρι(!), προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματά του. Κάτι που δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κάνουν και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας τις επόμενες μέρες…

Όσο για το πρώτο θέμα, φαίνεται πως από το καλοκαίρι του 2010 -όταν και πραγματοποιήθηκε- η μεταγραφή του Αλβανού δεν πληρώθηκε ποτέ! Ούτε τότε, από την… περιβόητη διοίκηση Κιντή, ούτε επί Ερασιτέχνη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Μάιντς να πάει στις διεθνείς ομοσπονδίες και φυσικά, να δικαιωθεί. Έτσι, η νέα διοίκηση του Πανιωνίου, που έχει αναλάβει… ούτε δύο μήνες, καλείται να βρει μια λύση και σε αυτό το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου